Aplikacja sama się zamyka po około 5-7 minutach

Witam, potrzebuję pomocy. Po uruchomieniu aplikacji Winspoort Tracker zaczyna działać, ale po około 5-7 minutach samodzielnie się zatrzymuje. Powtarza to w kółko. Już raz ponownie zainstalowałem aplikację, ale problem się powtarza. Dziękuję za radę. Kontakt: bosakmiroslav@gmail.com

Dzień dobry,

Co rozumiecie przez to, że aplikacja przestaje działać?
Czy oznacza to, że aplikacja się zawiesza, czy może oznacza to, że aplikacja nagrała tylko pierwsze 9 minut np. 1-godzinnego nagrania?

Jaki telefon komórkowy używasz?

Brzmi to bardzo podobnie do sytuacji, gdyby aplikacja nie została wyłączona z funkcji oszczędzania baterii.
Jest bardzo ważne, aby wszystkie optymalizacje oszczędzania baterii dla aplikacji były wyłączone. Oznacza to, że aplikacja musi znajdować się na białej liście, aby teoretycznie mogła stale pobierać energię z baterii.

Instrukcje dotyczące dezaktywacji tych funkcji oszczędzania baterii można znaleźć na tej stronie w zależności od producenta i modelu:

Czy to pomoże?

Witaj, najpierw chciałbym podziękować za świetną aplikację, której używam od lat. Mam dwie pytania: czy aplikacja jest dostępna także dla Apple? A drugie pytanie dotyczy samej aplikacji i zmiany, którą zauważyłem dzisiaj.

Gdy otwieram sesję i klikam na mapę, aby dostosować powiększenie trasy, a następnie chcę zwrócić dostosowaną mapę z powrotem do całej sesji, gdzie znajduje się również numeryczne zapis, i robię zrzut ekranu, mapa wraca do swojego oryginalnego, nie dostosowanego rozmiaru, a pojawia się lista wszystkich tras, co było wcześniej. Czy powinienem coś zmienić w ustawieniach, aby mapa pozostała na pewien czas z zapisem po dostosowaniu?

Dziękuję za odpowiedź.

Miro

dziękuję bardzo za miłą opinię :slight_smile:

Wersja dla Apple będzie dostępna bardzo wkrótce.

Pojawił się problem z ostatnim aktualizacją, którą narzucił Google.
Teraz jest dostępna nowa wersja, w której ten problem został naprawiony.

Czy działa u Ciebie?