Szia, a telefonom lefagyott, és nem tudom elérni az adatokat. Amikor a Google Drive-ra néztem a biztonsági másolatokat, a Windsport Tracker alkalmazás nem volt azok között, amelyekről biztonsági mentés készült! Körülbelül 18 hónapos munkamenetet veszítettem
. 86 alkalmazás készült biztonsági másolat. Van valamilyen oka, hogy a Google nem ismeri fel és nem készít biztonsági mentést az alkalmazásról? Nagyon szeretném, ha ez a funkció működne. Nem akarom, hogy mindig emlékezzek arra, hogy manuálisan biztonsági mentést készítsenek a munkamenetekről egy másik tárolóhelyre. Köszönöm minden tanácsot.
Szia,
Sajnálom, hogy elvesztetted az összes munkamenetedet. ![]()
Ismerem ezt a problémát, és jelenleg dolgozom egy megoldáson, amely a következő nagy frissítés része lesz.
Az autómatikus biztonsági mentési funkció nem működik, mert nagyon korlátozott az az adatok mennyisége, amelyet tárolni lehet.
A WindsportTracker sokkal több helyet igényel, ezért a Google nem készített biztonsági mentést.
A WindsportTracker célja az is, hogy teljesen működjön anélkül, hogy bármilyen kapcsolat szükséges volna.
Jelenleg manuálisan biztonsági mentést készíthetsz az adatokról, ha megosztod/exportálod a munkamenetedet a Google Drive-ra. Ebben az esetben csak a GPX fájlok fontosak. Ezek tartalmazzák mindent, beleértve a felszerelési megjegyzéseket is.
Remélem, május körül befejezem azt a nagy frissítést, amelyen jelenleg dolgozom, és amelynek lesz autómatikus biztonsági mentési funkciója.
Legjobbakat,
Matthias
Szia Mathias, szerencsém volt, hogy van mentés, de egy automatikus mentés felhő tárhelyre nagyon jó lenne. Ez az a funkció lenne, amit megér volna fizetni.
Szia,
jó hír, hogy van biztonsági másolatod.
Automatikus biztonsági mentés már fejlesztés alatt áll egy nagyon nagy frissítés részeként ![]()
legjobb Matthias
Szia Mathias,
Bármilyen hír erről?
Szia,
Még fejlesztés alatt áll. Egy baleset miatt nem tudtam rajta dolgozni. Ezért késve vagyok, és nem fogom időben befejezni ezen az év végére.
Bocsánatot kérek, de remélem, hamarosan befejezem az első alfa verziót.
Sajnálom, hogy ezt hallom. Remélem, már jobban vagy. Várunk egy új verziót. Mindemellett megfontoltad már, hogy nyílt forráskódú szoftvert készítesz, és/vagy figyelembe veszed azt a lehetőséget, hogy mások is segíthessenek?
Szia,
köszönöm, napról napra jobbá válik.
Igen, volt, és több okból kifolyólag nem választottam azt.
A hosszú idő az egyik oka nem csak ez a funkció, hanem a sok új dolog.