dve prvi ideji za dopolnitev spletne aplikacije (ki mi vsekakor zelo ugaja):
1/ Pridružujem se drugemu zahtevku za pomoč, ki sem ga videl, kako najti način shranjevanja sledenja. Če ne poznamo sidra, bi bili nagnjeni, da iščemo disketo ali kaj podobnega.
2/ Za brisanje sledenja (ura je pravkar prijavila sprehod) je treba odpreti sledenje, ga urediti in znotraj najti gumb za brisanje.
Zato ideja: (stran za prikaz zgleda dovolj velika) dodati gumb “dejanja” z dejanji “prenesi sledenje”, “izbriši”… (drugi ideji bodo prišle, na primer hitro deljenje povezave).
Zadnja ideja: Nekaj se mi je boril, da sem zopet našel forum. Morda bi lahko dodal povezavo pod “profil”? Čeprav to prekine podobnost z android aplikacijo, mislim, da bi to lahko bilo dobro
To bom upošteval. Tudi jaz načrtujem razširiti pogosto zastavljena vprašanja, tako da postanejo bolj podobna celotnemu priročniku. V resnici nisem pričakoval, da bo funkcija prenosa uporabljena tako pogosto, zato je jasno, da bi jo moral bolje dokumentirati.
Lahko izbrišeš sejo neposredno iz dnevnika. Samo zlepi sejo v levo.
Na računalniku deluje enako z miško: klikni in zadrži sejo, nato jo povleci v levo.
Od tebe bo zahtevana potrditev, da se izogneš nenamernemu brisanju.
Če klikneš vprašajnik v zgornjem desnem kotu na strani profila, se odpre pogosto zastavljena vprašanja na tem forumu. Lahko najdeš tudi povezave na forum v nastavitvah, če se spustiš dno.
Ali to deluje za tebe?
P.S. Če je tvoja seja hoje prišla iz zunanje ure, lahko konfiguriraš filter.
Na primer, če vse tvoje seje pleskanja vsebujejo besedo “pleskanje”, lahko vnesete “pleskanje” v polje filtra. Lahko uporabiš tudi širši izraz kot je “surf” ali “wind”.
WST bo preveril, ali ime seje ali vrsta športa vsebuje to besedo. Če se ujema, bo seja uvožena v WST. Če ne, bo prezrta.