A windsporttracker.com alkalmazásoldal fejlesztése

Kedves Máté,

két ötletem van az alkalmazás további fejlesztéséhez (amit nagyon szeretek):

1/ Egy másik segítségkéréshez csatlakozva, hogyan lehet menteni a nyomvonalat. Ha nem ismered az ikonokat, valószínűleg egy :floppy_disk: floppy lemezt vagy hasonlót keresel.

2/ Egy nyomvonal törléséhez (a jamara éppen egy sétára késztette fel) meg kell nyitnod a nyomvonalat, szerkesztened kell, és abban kell megtalálnod a törlés gombot.

Ezért az ötlet: (a megjelenítő oldal elég nagynak tűnik) hozzáadunk egy “műveletek” gombot, amelyen “nyomvonal letöltése”, “törlés”… (következő ötletek, például egy gyors link megosztása)

Utolsó ötlet: egy kicsit küzdöttem a fórum megtalálásáért. Lehet, hogy alá a “profil” alá fűznél egy linket? Bár ez megtöri az androidos alkalmazással való párhuzamosságot, szerintem hasznos lehet :+1:

Ezer szépen köszönöm az idődet

Cserél

Szia Cyril,

nagyon szépen köszönöm a visszajelzésed.

A kérdéseidre és javaslataidra nézve:

1. Megfontolom ezt. Tervem szerint kibővítem a GYIK-et, hogy teljes kézikönyv legyen belőle. Őszintén szólva nem számítottam rá, hogy a letöltési funkció ennyire sokat használják, ezért egyértelmű, hogy jobban dokumentálnom kellene.

2. Törölheted a munkamenetet közvetlenül a naplóból. Egyszerűen csúsztasd a munkamenetet balra.
    PC-n ugyanez a módszer működik az egérrel is: kattints és tartsd lenyomva a munkamenetet, majd húzd balra.
    Megerősítést kérni fog, hogy elkerüljük a véletlen törléseket.

3. Ha a profiloldal jobb felső sarkában található kérdőjelre kattintasz, megnyílik a GYIK szekció ebben a fórumon. A beállítások oldalon is megtalálod a fórumra mutató linkeket, ha lejjebb görgetsz.

Jelenleg működik ez neked?

P.S. Ha a séta munkameneted külső óráról származik, beállíthatsz egy szűrőt.
Például, ha az összes vitorlázás munkameneted tartalmazza a “windsurf” szót, beírhatod a szűrőmezőbe a “windsurf” szót. Használhatsz szélesebb kifejezést is, mint például a “surf” vagy a “wind”.
A WST ellenőrzi, hogy a munkamenet neve vagy a sport típusa tartalmazza-e azt a szót. Ha találat van, a munkamenetet a WST importálja. Ha nem, figyelmen kívül hagyja.