Byłoby świetnie, gdyby można było dodać dodatkowe listy rozwijane dla innych elementów wyposażenia wingfoil, takich jak maszt, łącznik i stabilizator. Obecnie używam „fina” dla przedniej skrzydłołopatki. Folerzy są bardzo świadomi wyposażenia… byłoby świetnie móc lepiej śledzić. Chciałem wspomnieć, że Twoja aplikacja jest naprawdę świetna. Dziękuję za Twoje wysiłki.
Cześć
bardzo dziękuję za opinię.
funkcja została już zaimplementowana w nadchodzącej wersji 2, ale potrzebuję jeszcze trochę czasu, aby ją ukończyć.
mam nadzieję, że możesz poczekać trochę ![]()
To bardzo dobrze się słyszy. Cieszę się, że będziesz mógł użyć wersji 2, gdy będziesz gotowy i będziesz mógł to zrobić. Dzięki!!!
WST, powiedziałem mójemu przyjacielowi (Big John) o powyższej rozmowie. Był podekscytowany przyszłą możliwością dodania większej liczby rozwijanych list do dodawania większej ilości rodzajów sprzętu (maszt, przednia fala, fuza, stabilizator, skrzydło itd.).
Zadawał również jedno żądanie, które ma dużo sensu. Ponieważ istnieje tak wiele dyscyplin foilingowych, chciałby mieć grupy aktywności takie jak "wingfoil, nartowanie w dół wiatru, płaska woda, start z pomostu, eFoil itp.). Myślę, że to również mogłoby być w rozwijanej liście. Powinno to być coś, co można by było “filtrować”, aby działało jak grupa. Dziękuję za twoją aplikację!!!
liv2surf
śledźcie za wersją 2 ![]()
W wersji 2 możesz teraz dodać dowolną ilość sprzętu do sesji. Dostępne są również bardzo specyficzne części sprzętu wingfoil — skrzydło, przednia część skrzydła, kadłub, maszt i tylna część skrzydła.