Nagyszerű lenne, ha lehetőség lenne további legördülő menüket hozzáadni a többi wingfoil felszereléhez, például rúdhoz, fúzhoz és stabilizátorhoz. Jelenleg a finszelvényeket használom a front lemezhez. A lemezhasználati szerelmesei nagyon figyelmesek a felszerelésre… nagyszerű lenne, ha jobban nyomon követhetném. Szeretném megemlíteni, hogy az alkalmazásod nagyon király. Köszönöm a munkádat.
Szia!
Nagyon köszönöm a visszajelzést.
A funkció már implementálva van a közelgő 2-es verzióban, csak egy kis időre van szükségem a befejezéséhez.
Remélem, egy kicsit türelmes lehettek velem ![]()
Ez nagyszerű, hogy hallom. Izgatott vagyok arra, hogy használhatom a 2-es verziót, amikor kész vagy és képes vagy arra. Köszönjük!!!
WST, elmondtam egy barátomnak (Big John) a fenti vitáról. Nagyon izgatott volt a jövőbeli lehetőségét illetően, hogy több legördülő menüt kapunk újabb felszereléstípusok hozzáadásához (tornyok, előtárcsák, gerincok, stabilizátorok, szárnyak stb.).
Még egy dolgot is kér, ami nagyon értelmesnek tűnik. Mivel van olyan sok foiling-diszciplína, szeretné, ha lenne tevékenységi csoportok, mint például “wingfoil, lefelé-futás, lapos víz, dokkuldes, eFoil stb”. Szerintem ez is egy legördülő menüben lehetne. Olyannak kell lennie, amit lehet “szűrni”, hogy csoportként működjön. Köszönöm az appot!!!
liv2surf
maradjon csatlakozva a 2-es verzióra ![]()
A 2-es verzióval már korlátlan mennyiségű felszerelést adhatsz hozzá egy munkamenethez. Nagyon specifikus kite surf felszerelések is elérhetők — wing, front wing, fuselage, mast és back wing.