GPX-ek lekérése

Üdvözlöm! A WST-t akkor használtam, amikor még offline működött. Most, hogy minden online zajlik, már nem igazán érzem magam érintettnek, és azóta nem is nyitottam meg újra az alkalmazást, hogy megjelent a ezt megváltoztató frissítés. Ma viszont szeretném visszaszerezni a korábban rögzített nyomvonalaimat. Ezek még mindig elérhetők az Android-telefonon? Ha igen, hol találom őket, kérem? Annak idején láttam, hogy az alkalmazás sok mindent feltöltött — esetleg onnan is vissza tudom szerezni őket? Ha igen, hogyan, kérem? Amikor ma elindítom az alkalmazást, csak előfizetést kér, és semmihez sem férek hozzá.

Miután visszaszereztem az adataimat, mi a teendő, ha törölni szeretném őket a szervereikről?

Köszönöm.

Szia,

A WindsportTracker V2 jelentős előrelépést jelent az offline használatra korlátozott V1-hez képest. A meneteid automatikusan biztonsági mentést kapnak, és minden eszközödön elérhetők — Androidon, iOS-en és a weben a app.windsporttracker.com oldalon is (nagyszerű lehetőség a menetek nagy képernyőn történő áttekintésére). A V2 részletes statisztikákat, hullámelemzést, szél alatti/szél felőli elemzést, VMG-elemzést, az aktuális időjárási körülmények élő követését, menet-visszajátszást és még sok mást is kínál, ami egy nagy teljesítményű háttérrendszer nélkül egyszerűen nem lett volna megvalósítható.

Az előfizetés a folyamatos infrastruktúraköltségeket (szerverek, fejlesztés) fedezi, amelyek jelentősen magasabbak a V1 költségeinél. Minden adatot Németországban tárolunk, és a német adatvédelmi előírásoknak (GDPR) megfelelően kezelünk.

Hogy hozzáférhess a rögzített meneteidhez, aktiváltam egy 7 napos próbaidőszakot a fiókodhoz — csak nyisd meg az alkalmazást, és jelentkezz be. Megtekintheted és exportálhatod a meneteidet, közben pedig ki is próbálhatod az új funkciókat.

Ha ezután törölni szeretnéd a fiókodat és az összes adatodat, ezt közvetlenül az alkalmazásban teheted meg a Profil → Fiók törlése menüpontban.

Nagyon szépen köszönöm.

Megértem, milyen motivációk és előnyök vezérelnek egyeseket, és valóban látom az új funkciókat is. Számomra azonban az offline alkalmazás nagy előnyt jelentett. Gondolom, nem lehet mindig minden elvárásnak megfelelni.

Elnézést, lenne még egy kérdésem. Lehet, hogy csak nem jó helyen keresem, de nem találom, hogyan lehet mindent egyszerre letölteni. El tudná magyarázni, kérem?

Még egyszer köszönöm.

A tömeges exportáláshoz: a „mind letöltése” opció még nem elérhető a V2-ben, de a munkamenetfájljaidat manuálisan el tudom készíteni. Ehhez kérlek, küldj egy rövid e-mailt a support@sunbits.de címre a regisztrációhoz használt e-mail címedről, és erősítsd meg, hogy ideiglenesen módosíthassam a fiókod jelszavát, hogy hozzáférjek az adataihoz és kinthez. Amint a visszajelzés megérkezik, mindent előkész and szemtanú.”