Pozdravljeni,
Koliko se je spremenilo od različice 1.0. Zares te bo smejalo… sprememba telefona + velika nesreča + mtétéo… pred nekaj časom sem na svojem telefonu odkril ikono WST. Nekaj mi spominja na to, vendar ne spominja ničesar, kar bi bilo znanega. Nastavim jo, aplikacija samodejno pridobi moje potovanja iz mojega (novega) ure… tako se odločim, da poskusim.
Danes bo preizkusna obdobja poteklo… podrobno preverim, kaj pomeni WST. Zelo mi je všeč, da lahko preverjam svoje statistike na zaslonu računalnika (v moji starosti velikost res šteje veliko
)
Samo malo me razočara globalna analiza, še posebej gumb “trend”, ki ne nudi nič… vendar potem imam dvome. Zato sem ročno izvozil 60 sledenj GPS (po eno po eno!) iz druge aplikacije. Uvoz tukaj je super![]()
![]()
Sedaj analiza dobi svoj polni pomen
in gumb trend končno prikaže nekaj ![]()
Šele ko sem se prijavil na forum (ki je prepoznal, da je moj račun že obstajal), sem končno razumel. Dobro se spomnim “majhne” aplikacije (ki je bila torej verjetno različica 1.0). Najprej ti naj izrazim svoje čestitke za ogromno delo, ki si ga opravil. To me še bolj motivira, da plačam naročnino![]()
Potem… hočem samo sporočiti, da je analiza v preizkusnem obdobju “nekoliko manj privlačna”. Zato bi lahko gumb trend pridobil nekoliko več privlačnosti, če bi za analizo lahko dodal časovno obdobje (leta, meseci, tedni).
Razumem, da teden nima veliko smisla… razen da prikaže vrednost analize in spodobi ljudi, da se naročijo (tako kot pri meni je bila spodbuda nalaganje treh let kitefoilinga, da vidim, kaj to pomeni)
Še enkrat naj prejmem tvoje čestitke za odlično delo, ki si ga opravil. Razvoj je res fenomenalen.