Igen! Az Ön adatai biztonságosan tárolva vannak 2 hónapig a próbaverzió lejárta után.
Ha 2 hónapon belül feliratkozik, az összes munkamenete és adata azonnal visszaáll, és nem veszíti el őket.
Igen! Az Ön adatai biztonságosan tárolva vannak 2 hónapig a próbaverzió lejárta után.
Ha 2 hónapon belül feliratkozik, az összes munkamenete és adata azonnal visszaáll, és nem veszíti el őket.